Wat doet het bestuur

Het algemeen bestuur van de Sport Vereniging Veendam Atletiek houdt zich bezig met de meest uiteenlopende taken; van het ontwikkelen van een visie voor de vereniging tot het regelen van het aanleggen van een straatje rondom het clubgebouw. Daarnaast is het algemeen bestuur aanspreekpunt voor veel partijen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de gemeente, de Atletiek Unie, sponsoren en scholen. Ook houdt het algemeen bestuur toezicht op de ontwikkeling van de vereniging; het aantal leden en de verschillende soorten leden (g-atleten, recreanten, wedstrijdatleten, jeugd) en stuurt waar nodig bij. Het beheer van de financiƫn vormt ook een belangrijke taak van het algemeen bestuur. Binnen dit bestuur is het dagelijks bestuur te onderscheiden. Het dagelijks bestuur bestaat uit 4 personen, te weten de voorzitter, de vicevoorzitter, de penningmeester, en de secretaris. Zij hebben veelvuldig contact met elkaar en kunnen op deze manier zorgen voor een vlotte gang van de dagelijkse zaken.

Het bestuur houdt de leden regelmatig op de hoogte via Nieuwsflitsen

Onderaan deze pagina kunt u de belangrijkste bestuursstukken downloaden.

Contact met het bestuur

Bestuursleden