Ledenadministratie

De ledenadministratie wordt verzorgd door Wietze Pathuis. Voor contact met de ledenadministratie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lid worden?

Als je lid wilt worden kun je in ieder geval drie keer gratis meetrainen om daarna een beslissing te nemen of je lid wilt worden.

Procedure aanmelden

• Je meldt je aan bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De links naar de inschrijfformulieren vind je hieronder:
  • Het lidmaatschap gaat direct in na ontvangst door de ledenadministratie van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier.
  • Het machtigingsformulier dat op de aanmeldpagina staat afdrukken, invullen en inleveren bij je trainer of in het postbakje van de ledenadministratie leggen (Clubhuis: Baan 7). Opsturen kan ook: Postbus 372, 9640 AJ Veendam t.a.v. de ledenadministratie.
  • Ieder lid van de vereniging is tevens lid van de Atletiekunie, waarvoor jaarlijks 'bondscontributie' moet worden afgedragen. Bij wedstrijdatleten worden tevens de kosten van de wedstrijdlicentie in rekening gebracht.
  • De Atletiekunie berekent bij nieuwe leden eenmalig administratiekosten.

Contributie

De contributies worden per kwartaal geïnd door middel van automatische bankincasso. De incasso vindt telkens plaats in de eerste maand van elk nieuw kalenderkwartaal. Download hier het machtigingsformulier.
Leden die geen automatische incasso hebben, betalen 1x per jaar een bedrag van € 5,75 extra aan administratie kosten.

Voor 2022 gelden de onderstaande contributies voor SV Veendam Atletiek:

Pupillen

€ 27,- per kwartaal

Junioren D en C

€ 28,- per kwartaal

Junioren B en A

€ 29,- per kwartaal

VB-atleten

€ 21,- per kwartaal

Senioren en Masters

€ 33,- per kwartaal

Wandelaars

€ 18,- per kwartaal

Contributie Atletiekunie 2022 per jaar:

Basiscontributies

Basiscontributie pupillen

€  16,25

Basiscontributie junioren

€  17,15

Basiscontributie senioren/masters

Basiscontributie recreanten/overigen

Basiscontributie wandelaars

Wedstrijdlicenties

Wedstrijdlicentie pupillen

€   8,80

Wedstrijdlicentie junioren

€  15,65

Wedstrijdlicentie senioren/masters

€  25,05

De leeftijdsindeling is de vinden op de website van de Atletiekunie

• Administratiekosten nieuw aangemelde of gereactiveerde leden € 8,20. Hierop wordt een korting van € 3,20 gegeven.
  • Overschrijvingskosten wedstrijdatleten € 11,20.
  • Vanaf 1 oktober t/m 31 december 75% korting op de basiscontributie en wedstrijdlicentiekosten.

Wijzigingen doorgeven

Alle wijzigingen betreffende afmelding, adresgegevens, telefoonnummer, mailadres, licentie enz. graag mailen naar het secretariaat.

Procedure beëindiging lidmaatschap

Betaling van contributie dient steeds te geschieden tot en met het eind van het kwartaal waar binnen het lidmaatschap eindigt.

Opzeggingen voor het volgende jaar (ingaande 1 januari) moeten uiterlijk 24 november in het bezit van de ledenadministratie zijn.
Door de Atlertiekunie dienen opzeggingen zo vroeg gemeld te worden i.v.m. het verwerken van de jaarlijkse afmeldingen.
Derhalve kan dit nog tijdig doorgeven worden aan de Atletiekunie en hoeft er geen bondsafdracht meer te betalen voor het hele jaar.

Geef je dit later door dan 24 november ben je alsnog verplicht om de afdracht voor het hele volgende jaar te betalen.

Let op dat indien een afzegging via het postbusnummer wordt verzonden het wel voor 23 november in bezit van de ledenadministratie moet zijn. Hier kan eventueel vertraging bij optreden en is men dus ook in dat geval bondscontributie over het volgende jaar verschuldigd.