Actueel

Beste sporter,

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk al weten worden alle Nederlanders verzocht om hun sociale contacten te beperken i.v.m. het coronavirus. Het bestuur van SVVA heeft daarom besloten om de trainingen tot en met 6 april af te gelasten. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van NOC*NSF, zie hiervoor ook deze link

Ook de opstapcursus die op 23 maart zou beginnen, en de daaraan voorafgaande voorlichtingsavond op 16 maart, worden tot nader order uitgesteld.

Deze maatregel houdt ook in dat de atletiekbaan gedurende deze periode NIET gebruikt mag worden. De gemeente schrijft daar het volgende over:

"Sportverenigingen die een accomodatie beheren of hoofdgebruiker zijn van een accomodatie hebben een toezichthoudende rol. We horen dat er op sommige plekken nog gebruik wordt gemaakt van de sportaccomodaties. Dat is niet toegestaan. Wij vertrouwen erop dat verenigingen daar zelf hun toezichthoudende rol oppakken. De verenigingen kennen vaak de groepen/sporters die, ondanks de waarschuwing, toch de terreinen betreden. Door deze bekendheid kunnen zij hier sneller in acteren. Bij aanhoudende overlast kan de vereniging contact opnemen met de gemeente om samen te bepalen wat er gedaan kan worden."

We wachten verdere berichtgeving van de regering en het RIVM af, en hopen de trainingen zo snel mogelijk weer te kunnen hervatten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SVVA

Herinnering!!!

De bestelformulieren voor de paaseitjesactie kunnen tot en met 1 april ingeleverd/gemaild worden!

Omdat er geen training en dus ook geen koffieavond is, worden de bestelde paaseitjes in de week voor pasen thuisbezorgd.

Beste sportvrienden,

Ondanks dat momenteel alle trainingen bij de vereniging stil liggen, willen wij als bestuur, jullie informeren dat de paaseitjesactie gewoon doorgaat. Als het goed is hebben jullie maandag op de training een formulier gekregen of meegenomen uit de kleedkamer. Deze kunnen jullie bij één van de trainers of assistenten inleveren, mochten jullie ze zien in de komende periode. Andere optie is om het formulier hier te downloaden en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben al flink paaseitjes gehamsterd, dus het zou fijn zijn als we er veel kunnen verkopen om de verenigingskas te vullen. Hiermee kunnen we weer mooie dingen voor de vereniging doen.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door STOA, Stichting Ouderen Activiteiten Borger-Odoorn.

Het bestelformulier kun je hier downloaden en na invullen via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. versturen.

Beste sporters,

De ledenvergadering wordt verschoven naar oktober. Zodra de nieuwe datum bekend is zal deze o.a. via de website worden gecommuniceerd.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Opstapcursus 2020

Learn2run