Actueel

Agenda algemene ledenvergadering                                                     woensdagavond 28 maart 2018 om 20.30 uur in GEBOUW COVS

 1. Opening door de voorzitter.
 2. Toevoegen agendapunten en vragen.
 3. Notulen jaarvergadering van woensdag 19 april 2018.
 4. Mededelingen, ingekomen stukken, lopende zaken en toespraak van de voorzitter.
 5. Financiën 2016 en 2017.
 6. Vacature penningmeester of secretaris.
 7. Pauze
 8. Ledenadministratie.
 9. Contributie begin kwartaal innen ipv achteraf.
 10. Clubkleding.
 11. Vrijwilligers organiseren recreatieve loop in centrum Veendam (vanaf Valkema).
 12. Sluiting.

Inloop is vanaf 20.15 uur. We starten stipt om half 9 met vergadering en we sluiten om 22.00 uur af. Als afsluiting een verloting en de mogelijkheid om na te praten met een hapje en drankje.

Op 28 maart a.s. zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het gebouw van de scheidsrechters vereniging. De uitnodiging volgt binnenkort. De diverse jaarverslagen zullen op de site worden geplaatst.
 
Volgens de statuten zal de penningmeester, Mirjam Stol, dit jaar aftreden. Mirjam zal zich niet verkiesbaar stellen.
Binnen het bestuur wil Annemarie Wieringa de functie van penningmeester op zich nemen, waardoor dus de functie van secretaris vacant wordt.
Gegadigden voor de functie van secretaris, alsmede een vertegenwoordiger voor de jeugdcommissie en een wedstrijdsecretaris, kunnen zich melden bij één van de bestuursleden.
 
MELD JE AAN !!!!! 
De vereniging kan niet zonder enthousiaste vrijwilligers.

Annemarie Wieringa

Secretaris  SVVA 

 

Verbouwing

Nog niet zichtbaar, maar achter de schermen wordt druk gewerkt aan de verbouwplannen. Bij de gemeente ligt een vergunningaanvraag voor het plaatsen van twee containers nabij het huidige sponsorbord. De oude containers achter op het terrein zullen t.z.t. verwijderd worden.

Verder wordt binnenkort gestart met het verplaatsen van de ingang van baan 7, van de voorkant naar de zijkant bij de container. De materialen zijn binnen. Zodra het weer het toelaat zal onze timmerman beginnen met de klus.

Bij een aantal leveranciers zijn inmiddels offertes aangevraagd om het glas te vervangen. Alle beglazing is nu nog enkel en zal straks allemaal isolatie worden. Bovendien moeten we overstappen op veiligheidsglas, zodat het niet mogelijk is dat er iemand door het glas kan vallen. 

 

Clinic Nadine Visser

Vanaf januari 2018 sponsort Zechsal de hordenloopster en meerkampster Nadine Visser.  Sinds haar finaleplaatsen op het afgelopen WK heeft Nadine wat meer bekendheid gekregen. Zechsal heeft als tegenprestatie aan Nadine gevraagd om een clinic te geven.  Zechsal heeft SV Veendam vervolgens benadert om te vragen of er interesse zou zijn om deel te nemen aan deze clinic.

Uiteraard hebben wij als club interesse. Wat is er nu mooier om een training te krijgen van één van Nederlands grootste atletiek talenten. Wanneer de clinic gaat plaatsvinden, maken we binnenkort bekend. 

Op 21 december is Nadine al in Veendam geweest om het sponsorcontract te tekenen en een mooie foto te maken.  test