Herinnering!!!

De bestelformulieren voor de paaseitjesactie kunnen tot en met 1 april ingeleverd/gemaild worden!

Omdat er geen training en dus ook geen koffieavond is, worden de bestelde paaseitjes in de week voor pasen thuisbezorgd.

Beste sportvrienden,

Ondanks dat momenteel alle trainingen bij de vereniging stil liggen, willen wij als bestuur, jullie informeren dat de paaseitjesactie gewoon doorgaat. Als het goed is hebben jullie maandag op de training een formulier gekregen of meegenomen uit de kleedkamer. Deze kunnen jullie bij één van de trainers of assistenten inleveren, mochten jullie ze zien in de komende periode. Andere optie is om het formulier hier te downloaden en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben al flink paaseitjes gehamsterd, dus het zou fijn zijn als we er veel kunnen verkopen om de verenigingskas te vullen. Hiermee kunnen we weer mooie dingen voor de vereniging doen.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door STOA, Stichting Ouderen Activiteiten Borger-Odoorn.

Het bestelformulier kun je hier downloaden en na invullen via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. versturen.