Beste leden,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een nieuwsbrief hebben ontvangen. Door het coronavirus is onze hele wereld op zijn kop gezet, maar zo langzamerhand kunnen we weer volgens "het nieuwe normaal" aan de slag.

Dit betekent voor onze vereniging dat de trainingen voor de jeugd en pupillen na de zomer weer normaal doorgang kunnen vinden. De ouders mogen buiten naar de kinderen kijken, maar uiteraard wel met 1,5 meter afstand van elkaar.

Voor de G-atleten is er ook goed nieuws; zij mogen vanaf 1 september ook weer aan de slag. De Special Olympics van 2020 zijn afgelast en doorgeschoven naar 2021.

De training voor volwassenen is ook weer gestart met startplaatsen buiten het sportpark. Met ingang van week 28 word er weer volgens het normale schema getraind, omdat de regels weer versoepeld zijn. Dit is door de trainers al naar de diverse groepen gecommuniceerd. De kleedkamers kunnen ook weer gebruikt worden. De doucheruimte van de dameskleedkamer wordt opnieuw betegeld. Zoals het nu lijkt kan deze na de bouwvak weer in gebruik genomen worden.

Het is alweer even geleden, maar de paaseitjes actie heeft €615 opgeleverd! Mede dankzij sponsoring van STOA, Stichting Ouderen Activiteiten Borger-Odoorn.

De nieuwe eigenaar van Valkema Sport wil een website ontwikkelen waar ieder lid zijn eigen clubkleding kan bestellen. Hierover in het najaar meer nieuws.

Wegens tijdsgebrek heeft Alyda Kiel helaas moeten besluiten niet langer actief te zijn in het bestuur. Henk Bik heeft haar plaats overgenomen en zit nu namens de G-atleten in het bestuur.

JAARVERGADERING

Noteer het in je agenda: de jaarvergadering voor alle leden, ouders en/of verzorgers is op maandag 26 oktober!!

Inloop vanaf 20:15, aanvang vergadering 20:30 in het COVS gebouw.

We verzoeken jullie allemaal dringend om te komen! Anders dan andere jaren vragen we je wel om je vooraf op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens deze vergadering komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

• Vacatures bestuursleden
  • Inkomsten van de vereniging (acties om extra geld te genereren)
  • Aanbod vrijwilligers voor algemene zaken
  • Wat willen de leden m.b.t. wedstrijden/evenementen
  • Hoe houden we de club aantrekkelijk

De verslagen en de begroting komen na de zomervakantie op de website te staan. We sturen tegen die tijd weer een bericht.

Voor nu wensen we iedereen een fijne vakantie en tot ziens op de club!

Bestuur SVVA