logo svveendamatletiekNieuwsbrief

Beste sportvrienden,

Sinds een aantal weken neemt het aantal coronagevallen flink toe, en ook in onze regio worden nu steeds meer mensen positief getest op het coronavirus. Op 28 september zijn er vanuit de politiek strengere maatregelen aangekondigd waar wij ons aan moeten houden. Veel van deze maatregelen waren al bij ons bekend, maar het is goed om er weer even bewust van te zijn. Bij onze vereniging is het bericht binnengekomen dat een van onze leden positief getest is op corona. Er is intensief contact en het bestuur wordt op de hoogte gehouden. De GGD zal dit verder begeleiden, en als dit voor onze vereniging iets gaat betekenen worden jullie daar uiteraard over geïnformeerd.

Het bestuur houdt zich aan de regels vanuit het RIVM en de protocollen van NOC*NSF, maar neemt zelf ook aanvullende maatregelen.De protocollen vind je hier:

De belangrijkste bestaande en aanvullende maatregelen zijn:

• Houd 1,5 meter afstand van elkaar als je op het sportpark loopt
  • Probeer je ook tijdens het hardlopen (zowel op de baan als buiten) zoveel mogelijk aan die 1,5 meter te houden
  • Geef bij het hardlopen buiten de baan medeweggebruikers ook voldoende ruimte
  • Ouders mogen hun kinderen naar de baan brengen, maar moeten daarna direct weer weg en mogen niet blijven kijken tijdens de training
  • Iedere atleet moet zich voor de training weer aanmelden, zodat vooraf de groepsgrootte bepaald kan worden (details worden via de trainers naar de groepen gecommuniceerd)
  • Om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd op de atletiekbaan zijn, zal er voor de senioren tijdelijk maar één baantraining per twee weken zijn (details hierover worden ook via de trainers gecommuniceerd). Tevens starten de groepen die niet op de baan lopen weer op verschillende plaatsen.
  • Baan 7 en de kleedkamers blijven tijdelijk gesloten
  • De hygiëne voorschriften van het RIVM blijven wij uiteraard hanteren
  • Ben je ziek of verkouden, of is iemand in je huishouden positief getest op het coronavirus: BLIJF DAN THUIS!

Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen of suggesties hebben, dan kun je contact opnemen met Janneke Kraan (tel. 0654717012) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf gezond!

Sportieve groet, bestuur SV Veendam Atletiek