Voorgaande jaren organiseerde de vereniging een actie met de verkoop van paaseitjes. Een mooie manier om de clubkas een beetje te spekken. De extra inkomsten komen goed van pas voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen en de organisatie van (jeugd) clubactiviteiten. Graag willen we deze actie daarom samen met jullie voortzetten. 

De chocolade paaseitjes zitten in zakjes van 200 gram en in alle zakjes zitten verschillende smaken. Aan alle leden de vraag om zakjes met paaseitjes voor de vereniging te verkopen. Dit kan per zakje à € 2,95 of per set van drie zakjes à € 7,50.

Het lid dat de meeste zakjes verkoopt ontvangt een leuke prijs! Ondanks de leuke prijs toch geen zin om te verkopen? Geen probleem! Zelf kopen kan natuurlijk ook. We hopen op jullie inzet. 

Het bestelformulier graag inleveren uiterlijk maandag 4 april 2022 bij een bestuurslid of per mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan de zakjes hierna zo snel mogelijk vullen met paaseitjes en uitdelen aan alle verkopers. Alle verkopers zorgen vervolgens zelf voor de verspreiding.