Grote Club Actie

Dit jaar doet onze club mee aan de Grote Clubactie.

Dit is een erg leuke actie voor de club: We krijgen 80% van de opbrangst van de loten.

Als doel voor dit jaar hebben we:

- Een nieuwe bodem voor de hoogspringmat

- Nieuwe (meer) vortexen

- Geld voor leuke activiteiten

De loten mogen verkocht worden vanaf 1 oktober en dit mag de hele maand oktober.

Lotenboekjes worden uitgedeeld tijdens de training. Als je nog geen lotenboekje hebt, of een nieuw lotenboekje wil kan je dit aanvragen bij Sjoerd via app of sms: 06-44478398

Hoe kan je de loten verkopen?

Je kan loten veropen langs de deuren en door een link naar onze verkoopwebsite door te geven via email of een briefje.

Langs de deuren:

Je gaat met je verkoopboekje langs de deuren en vrienden en familie en noteert de gegevens van de lotenkopers in het verkoopboekje.

Als alles ingevuld is scheur je voorzichtig het bedankbriefje af dat geef je aan de koper.

Een verkoopboekje bestaat uit 20 posities voor lotenkopers en 20 bedankbriefjes met deurzegels.

Als he boekje vol is, of als je klaar bent met het verkopen doe je het boekje, met je naam er op in de doos in het clubhuis.

We zorgen dan voor de aanmelding van de loten bij de Grote Clubactie.

De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar bankafschrift ontvangt.

Leuke extra's

Deze manier van lotenverkopen geeft je de leuke extra's als verkoper: een gratis film van Pathé en als je genoeg loten verkoopt (een boekje vol) gratis kaartjes voor Slagharen, of Schiphol én 65% korting bij www.masita.com

Als je heel veel loten verkoopt kan je zelfs meedoen met de lotenverkoopwedstrijd en mooie prijzen winnen: https://kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd/

Via email/internet:

We hebben ook een internetpagina om loten te verkopen.

De link is: http://clubactie.nl/actie/SVVeendamAtletiek1

Als er nog vragen zijn hoor ik het graag.

Veel succes met verkopen!

Sjoerd