Actueel

Verbouwing

Nog niet zichtbaar, maar achter de schermen wordt druk gewerkt aan de verbouwplannen. Bij de gemeente ligt een vergunningaanvraag voor het plaatsen van twee containers nabij het huidige sponsorbord. De oude containers achter op het terrein zullen t.z.t. verwijderd worden.

Verder wordt binnenkort gestart met het verplaatsen van de ingang van baan 7, van de voorkant naar de zijkant bij de container. De materialen zijn binnen. Zodra het weer het toelaat zal onze timmerman beginnen met de klus.

Bij een aantal leveranciers zijn inmiddels offertes aangevraagd om het glas te vervangen. Alle beglazing is nu nog enkel en zal straks allemaal isolatie worden. Bovendien moeten we overstappen op veiligheidsglas, zodat het niet mogelijk is dat er iemand door het glas kan vallen. 

 

Clinic Nadine Visser

Vanaf januari 2018 sponsort Zechsal de hordenloopster en meerkampster Nadine Visser.  Sinds haar finaleplaatsen op het afgelopen WK heeft Nadine wat meer bekendheid gekregen. Zechsal heeft als tegenprestatie aan Nadine gevraagd om een clinic te geven.  Zechsal heeft SV Veendam vervolgens benadert om te vragen of er interesse zou zijn om deel te nemen aan deze clinic.

Uiteraard hebben wij als club interesse. Wat is er nu mooier om een training te krijgen van één van Nederlands grootste atletiek talenten. Wanneer de clinic gaat plaatsvinden, maken we binnenkort bekend. 

Op 21 december is Nadine al in Veendam geweest om het sponsorcontract te tekenen en een mooie foto te maken.  test