Actueel

Tijdens de algemene ledenvergadering op 27 september 2021 is de nieuwe clubkleding gepresenteerd. Er is gekozen voor kleding van het merk Bioracer in een nieuw ontwerp. De clubkleding is te bestellen tot en met 7 november 2021 via de webshop.

Webshop
De volledige kledinglijn is te zien en te bestellen in de webshop van SV Veendam >> https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=MDF8gjffdS
Om toegang te krijgen tot de webshop moet je eerst een account aanmaken. Dit is heel eenvoudig, maar kom je er niet uit kijk dan in deze handleiding of vraag om hulp. Ook de betaling van de kleding verloopt via de webshop. De meest gebruikte methode is IDeal. Pas nadat de betaling is voldaan is de bestelling definitief.

Shirt KM

Kleding passen
Van maandag 25 oktober tot en met donderdag 28 oktober 2021 is het mogelijk om kleding te passen in Baan 7 tijdens de trainingsavonden. Maak hier gebruik van, zodat je de juiste maten bestelt. Lukt het niet om te passen dan vind je maattabellen in de webshop. Houd er rekening mee dat retourneren en ruilen niet mogelijk is.

Levertijd
Direct na sluiting van de webshop gaat de volledige bestelling in productie. Hierna duurt het ongeveer 8 weken voordat de kleding centraal geleverd wordt. Zodra de kleding geleverd is ontvangen jullie bericht.
Zodra er in de toekomst weer voldoende animo is om clubkleding te bestellen gaat de webshop weer opnieuw open.

 

Eind maart hebben we weer onze paaseitjes actie gehouden om de clubkas te spekken. Net als vorig jaar hadden we een sponsor voor de inkoop van de eitjes: Stichting Ouderen Activiteiten (STOA) uit Borger-Odoorn. De STOA heeft ons gesponsord omdat wij sport aanbieden voor een hele brede doelgroep. Dit past binnen hun visie waarin zij welzijn willen stimuleren.

De verkoop van de eitjes was een groot succes. Meer dan 70 kg eitjes zijn er door de leden verkocht! Dit heeft ons een mooi bedrag van € 719,25 voor de clubkas opgeleverd.

Aan de actie was ook een prijs verbonden. Degene die het meeste eitjes verkocht heeft zou een bioscoopbon voor twee personen winnen. Het was een spannende race, want er waren meerdere personen die behoorlijk wat zakjes eitjes hebben verkocht, maar uiteindelijk heeft Bas Jungman de bioscoopbon gewonnen. Bas, van harte gefeliciteerd met je prijs!

Dank aan alle verkopers en kopers van de paaseitjes.

Logo scheidsrechtersvereniging

 

Beste leden SVVA,

Onze scheidsrechtersvereniging heeft zich aangemeld als deelnemer voor de actie Rabo Club Support. Vanaf maandag 5 oktober kunnen leden van de Rabobank 5 stemmen verdelen over de bijna 150 ingediende projecten van stichtingen en verenigingen die een rekening bij de Rabobank hebben.

De renovatie van de doucheruimte hebben wij opgevoerd als ons project. Deze renovatie is weliswaar al uitgevoerd, maar als we wat geld uit het Rabo-potje mogen ontvangen zou dat de kosten drukken. Deze kosten waren € 4500,-. Ook de dames van SV Veendam Atletiek hebben baat bij deze renovatie.

Daarom vragen wij jullie vriendelijk om ook stemmen uit te brengen op ons project. Bij voorbaat hartelijk dank.

N.B. Op de site Rabobank.nl/clubsupport staat alle informatie.

Bestuur Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën,

Namens deze,

Henk Potze

COVS clubsupport afbeelding

logo svveendamatletiekNieuwsbrief

 

Beste sportvrienden,

Sinds een aantal weken neemt het aantal coronagevallen flink toe, en ook in onze regio worden nu steeds meer mensen positief getest op het coronavirus. Op 28 september zijn er vanuit de politiek strengere maatregelen aangekondigd waar wij ons aan moeten houden. Veel van deze maatregelen waren al bij ons bekend, maar het is goed om er weer even bewust van te zijn. Bij onze vereniging is het bericht binnengekomen dat een van onze leden positief getest is op corona. Er is intensief contact en het bestuur wordt op de hoogte gehouden. De GGD zal dit verder begeleiden, en als dit voor onze vereniging iets gaat betekenen worden jullie daar uiteraard over geïnformeerd.

Het bestuur houdt zich aan de regels vanuit het RIVM en de protocollen van NOC*NSF, maar neemt zelf ook aanvullende maatregelen.De protocollen vind je hier:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

https://nocnsf.nl/sportprotocol

 

De belangrijkste bestaande en aanvullende maatregelen zijn:

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar als je op het sportpark loopt
 • Probeer je ook tijdens het hardlopen (zowel op de baan als buiten) zoveel mogelijk aan die 1,5 meter te houden
 • Geef bij het hardlopen buiten de baan medeweggebruikers ook voldoende ruimte
 • Ouders mogen hun kinderen naar de baan brengen, maar moeten daarna direct weer weg en mogen niet blijven kijken tijdens de training
 • Iedere atleet moet zich voor de training weer aanmelden, zodat vooraf de groepsgrootte bepaald kan worden (details worden via de trainers naar de groepen gecommuniceerd)
 • Om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd op de atletiekbaan zijn, zal er voor de senioren tijdelijk maar één baantraining per twee weken zijn (details hierover worden ook via de trainers gecommuniceerd). Tevens starten de groepen die niet op de baan lopen weer op verschillende plaatsen.
 • Baan 7 en de kleedkamers blijven tijdelijk gesloten
 • De hygiëne voorschriften van het RIVM blijven wij uiteraard hanteren
 • Ben je ziek of verkouden, of is iemand in je huishouden positief getest op het coronavirus: BLIJF DAN THUIS!

 

Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen of suggesties hebben, dan kun je contact opnemen met Janneke Kraan (tel. 0654717012) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf gezond!

Sportieve groet, bestuur SV Veendam Atletiek

 

 

Nieuwsbrief

Beste leden,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een nieuwsbrief hebben ontvangen. Door het coronavirus is onze hele wereld op zijn kop gezet, maar zo langzamerhand kunnen we weer volgens "het nieuwe normaal" aan de slag.

Dit betekent voor onze vereniging dat de trainingen voor de jeugd en pupillen na de zomer weer normaal doorgang kunnen vinden. De ouders mogen buiten naar de kinderen kijken, maar uiteraard wel met 1,5 meter afstand van elkaar.

Voor de G-atleten is er ook goed nieuws; zij mogen vanaf 1 september ook weer aan de slag. De Special Olympics van 2020 zijn afgelast en doorgeschoven naar 2021.

De training voor volwassenen is ook weer gestart met startplaatsen buiten het sportpark. Met ingang van week 28 word er weer volgens het normale schema getraind, omdat de regels weer versoepeld zijn. Dit is door de trainers al naar de diverse groepen gecommuniceerd. De kleedkamers kunnen ook weer gebruikt worden. De doucheruimte van de dameskleedkamer wordt opnieuw betegeld. Zoals het nu lijkt kan deze na de bouwvak weer in gebruik genomen worden.

Het is alweer even geleden, maar de paaseitjes actie heeft €615 opgeleverd! Mede dankzij sponsoring van STOA, Stichting Ouderen Activiteiten Borger-Odoorn.

De nieuwe eigenaar van Valkema Sport wil een website ontwikkelen waar ieder lid zijn eigen clubkleding kan bestellen. Hierover in het najaar meer nieuws.

Wegens tijdsgebrek heeft Alyda Kiel helaas moeten besluiten niet langer actief te zijn in het bestuur. Henk Bik heeft haar plaats overgenomen en zit nu namens de G-atleten in het bestuur.

JAARVERGADERING

Noteer het in je agenda: de jaarvergadering voor alle leden, ouders en/of verzorgers is op maandag 26 oktober!!

Inloop vanaf 20:15, aanvang vergadering 20:30 in het COVS gebouw.

We verzoeken jullie allemaal dringend om te komen! Anders dan andere jaren vragen we je wel om je vooraf op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens deze vergadering komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Vacatures bestuursleden
 • Inkomsten van de vereniging (acties om extra geld te genereren)
 • Aanbod vrijwilligers voor algemene zaken
 • Wat willen de leden m.b.t. wedstrijden/evenementen
 • Hoe houden we de club aantrekkelijk

De verslagen en de begroting komen na de zomervakantie op de website te staan. We sturen tegen die tijd weer een bericht.

Voor nu wensen we iedereen een fijne vakantie en tot ziens op de club!

Bestuur SVVA