Actueel

Valkema Crossloop 2019 voor leden van SVVA

Tijdens de ledenvergadering vond een groot aantal leden dat het tijd is voor een leuk evenement. Het bestuur heeft al veel taken, maar gelukkig bood David Wassing aan een crossloop in Borgerswold te willen organiseren. Met als voorwaarde dat er vrijwilligers opstaan om te helpen en dit is gelukt!

De Valkema Crossloop wordt gehouden op woensdagavond 4 september en is voor alle leden van SV Atletiek Veendam: jeugdleden, g-atleten, de wandelgroep en alle trainingsgroepen. We starten bij de Borgerswoldhoeve en eindigen hier met koffie en gebak. En na afloop worden onder de startnummers ook nog een paar leuke prijzen verloot! In het parcours zijn bijna alle heuvels in Borgerswold opgenomen; 1 ronde is 1700 meter.

De jeugdleden en de G atleten lopen 1 ronde

De wandelaars lopen een door hen zelf te bepalen aantal rondes

Groep 1/2 loopt 5 rondes

Groep 3 loopt 4 rondes

Groep 4 loopt 3 rondes

Hoe kan je je opgeven:

  1. Opgave via de trainer van je groep tot uiterlijk 31 augustus.
  2. Ophalen startnummer in Borgerswoldhoeve vanaf 18:00 uur.

De crossloop is alleen voor clubleden. Zo kunnen we ervaring opdoen met de organisatie en het volgend jaar wellicht openstellen voor alle wandelaars en hardlopers.

Als je niet mee wilt of kan lopen, maar je kunt wel aanwezig zijn, dan ben je uiteraard welkom bij de koffie en het appelgebak.

We zouden het zeer op prijs stellen als je ons dan wilt helpen met de organisatie (afzetten parcours, verkeersregelaar, inschrijven etc.). Opgave hiervoor kan via de vrijwilligers die in jouw groep zitten (zie lijst van namen hieronder).

We hopen op een grote opkomst! Voor vragen kun je terecht bij één van de Crossloop organisatoren:

David Wassing, Jan Stuursma, Marian Slim, Mariëlle van der Veer, Gea Jungman, Kirsten Vegt, Annewil Schreuder, Joep de Vreede,  Bertha Kloet, Elsiena Lamein en Lilian Hulzebos.

De koffieavond van 2 september komt hierdoor te vervallen.


Verbouwing

Nog niet zichtbaar, maar achter de schermen wordt druk gewerkt aan de verbouwplannen. Bij de gemeente ligt een vergunningaanvraag voor het plaatsen van twee containers nabij het huidige sponsorbord. De oude containers achter op het terrein zullen t.z.t. verwijderd worden.

Verder wordt binnenkort gestart met het verplaatsen van de ingang van baan 7, van de voorkant naar de zijkant bij de container. De materialen zijn binnen. Zodra het weer het toelaat zal onze timmerman beginnen met de klus.

Bij een aantal leveranciers zijn inmiddels offertes aangevraagd om het glas te vervangen. Alle beglazing is nu nog enkel en zal straks allemaal isolatie worden. Bovendien moeten we overstappen op veiligheidsglas, zodat het niet mogelijk is dat er iemand door het glas kan vallen.