Actueel

Valkema Crossloop 2019 voor leden van SVVA

Tijdens de ledenvergadering vond een groot aantal leden dat het tijd is voor een leuk evenement. Het bestuur heeft al veel taken, maar gelukkig bood David Wassing aan een crossloop in Borgerswold te willen organiseren. Met als voorwaarde dat er vrijwilligers opstaan om te helpen en dit is gelukt!

De Valkema Crossloop wordt gehouden op woensdagavond 4 september en is voor alle leden van SV Veendam Atletiek: jeugdleden, g-atleten, de wandelgroep en alle trainingsgroepen.

De startnummers kunnen vanaf 18:00 uur opgehaald worden bij de Borgerswoldhoeve, en de start is om 19:00 uur bij de boogbrug vlakbij de heuvel in Borgerswold.

Na afloop gaan we naar de Borgerswoldhoeve voor koffie en gebak.

Tevens worden er na de loop ook nog een paar leuke prijzen onder de startnummers verloot!

In het parcours zijn bijna alle heuvels in Borgerswold opgenomen; 1 ronde is 1800 meter.

De jeugdleden en de G atleten lopen 1 ronde

De wandelaars lopen een door hen zelf te bepalen aantal rondes

Groep 1/2 loopt 5 rondes

Groep 3 loopt 4 rondes

Groep 4 loopt 3 rondes

Hoe kan je je opgeven:

  1. Opgave via de trainer van je groep tot uiterlijk 31 augustus.
  2. Ophalen startnummer in Borgerswoldhoeve vanaf 18:00 uur.

De crossloop is alleen voor clubleden. Zo kunnen we ervaring opdoen met de organisatie en het volgend jaar wellicht openstellen voor alle wandelaars en hardlopers.

Als je niet mee wilt of kan lopen, maar je kunt wel aanwezig zijn, dan ben je uiteraard welkom bij de koffie en het appelgebak.

We zouden het zeer op prijs stellen als je ons dan wilt helpen met de organisatie (afzetten parcours, verkeersregelaar, inschrijven etc.). Opgave hiervoor kan via de vrijwilligers die in jouw groep zitten (zie lijst van namen hieronder).

We hopen op een grote opkomst! Voor vragen kun je terecht bij één van de Crossloop organisatoren:

David Wassing, Marian Slim, Mariëlle van der Veer, Gea Jungman, Kirsten Vegt, Annewil Schreuder, Joep de Vreede,  Bertha Kloet, Elsiena Lamein en Lilian Hulzebos.

De koffieavond van 2 september komt hierdoor te vervallen.