Eind maart hebben we weer onze paaseitjes actie gehouden om de clubkas te spekken. Net als vorig jaar hadden we een sponsor voor de inkoop van de eitjes: Stichting Ouderen Activiteiten (STOA) uit Borger-Odoorn. De STOA heeft ons gesponsord omdat wij sport aanbieden voor een hele brede doelgroep. Dit past binnen hun visie waarin zij welzijn willen stimuleren.

De verkoop van de eitjes was een groot succes. Meer dan 70 kg eitjes zijn er door de leden verkocht! Dit heeft ons een mooi bedrag van € 719,25 voor de clubkas opgeleverd.

Aan de actie was ook een prijs verbonden. Degene die het meeste eitjes verkocht heeft zou een bioscoopbon voor twee personen winnen. Het was een spannende race, want er waren meerdere personen die behoorlijk wat zakjes eitjes hebben verkocht, maar uiteindelijk heeft Bas Jungman de bioscoopbon gewonnen. Bas, van harte gefeliciteerd met je prijs!

Dank aan alle verkopers en kopers van de paaseitjes.