Archief 2013

Veendam, 6 oktober 2013 - Steeds meer mensen gaan hardlopen en dat is goed te merken bij SV Veendam Atletiek. Elk jaar groeit de atletiekvereniging met ruim veertig leden. Het bestuur van SV Veendam Atletiek juicht dit toe en heeft haar beleid hierop aangepast: op elke groep staat dan ook een trainer en een assistent trainer. De assistent ondersteunt de trainer en, indien nodig, kan hij/zij de trainer tijdelijk vervangen. Mede dankzij de sponsor Running Center Valkema Sport in Veendam zijn de assistenten duidelijk herkenbaar in hun fraaie trainingspakken.

assistent trainers

Assistent trainers met sponsor Running Center Valkema Sport

Marian ontvangt een bloemetje en een aardigheidje als dank voor haar bijzondere inzet voor de G-atleten. Zo heeft ze niet alleen de jongelui zo goed als klaargestoomd voor de 4 mijl, maar heeft ze ook veel sponsorgelden binnengehaald en heeft de atleten zelf ook hard aan het werk gezet tijdens een sponsorloop, dit alles om er in Groningen een bijzondere dag van te maken. Marian, we vinden het geweldig wat je voor de club doet, nogmaals bedankt!

Marian, bedankt! Marian, bedankt! Marian, bedankt!